Autor Societat
25 Setembre 2014 a 13:30

El Consell Esportiu arrenca el curs amb noves activitats

Ahir es va reunir l’Assemblea General

Assemblea General del Consell Esportiu // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Assemblea General del Consell Esportiu // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

L’Assemblea General del Consell Esportiu del Vallès Occidental es va reunir ahir per fer balanç del curs passat i presentar les activitats pel que ara comença. Seguint les recomanacions dels mestres de parvulari, aquest any s’augmentaran les lligues escolars i les jornades dedicades a esports individuals. El Consell és l’entitat municipal que s’encarrega de fomentar i organitzar l’esport en edat escolar i també és l’òrgan que s’encarrega de coordinar els centres que participen en el Pla Català de l’Esport.

En la reunió d’ahir hi van participar els representants de les entitats del territori que integren el Consell. En la trobada, presidida pel tinent d’alcalde i responsable d’aquest organisme, Josep Ayuso, es va analitzar la memòria de les activitats celebrades el curs passat i es va presentar el programa de Jocs Escolars i altres propostes preparat pel 2014-2015. Entre les novetats que ahir es van presentar, destaca l’augment de les lligues escolars, així com l’organització de jornades d’esports individuals, com ara la gimnàstica artística. A més, enguany s’han incorporat nous esports a la programació: la dansa, el rugbi, el bàsquet amb cadira de rodes o al tir amb arc són algunes de les activitats que s’han afegit a les propostes.

Josep Ayuso, president del Consell i número dos de l’Ajuntament de Sabadell, va posar en valor la tasca que “cada any es posa en marxa des de les institucions, entitats i centres educatius del territori -i les empreses col·laboradores- per fer possible que les activitats del Consell arribin als infants”. “La pràctica esportiva té grans beneficis per a l’individu”, va assegurar Ayuso, que va destacar “la transmissió de valors per a la convivència” que transmet. Per aquest motiu, el president del Consell va assegurar que és “fonamental” la promoció de l’esport entre els més joves. En aquest sentit, Ayuso va defensar la tasca que fa la organització que ell presideix: “Posem a l’abast una oferta de qualitat i que any rere any es va adaptant a les noves necessitats”.

Switch to mobile version