Autor Waterpolo
9 Setembre 2014 a 13:30

El CN Sabadell disputa l’anada dels vuitens de final de la Copa Catalunya de waterpolo masculí

Demà a les 20:30 davant el CN Premià

Waterpolo

El Club Natació Sabadell disputarà, demà, l’anada del partit corresponent a la fase prèvia de la Copa Catalunya de Waterpolo masculí, a les instal·lacions del CN Premià. El partit de tornada serà el proper 12 de setembre.

El guanyador d’aquest partit de la fase prèvia passarà a quarts de final, que seran la propera setmana, i s’enfrontarà amb l’equip que guanyi el partit entre el CN Sant Andreu i el CN Molins de Rei.

La Copa Catalunya masculina la disputen els 9 equips de la Divisió d’Honor i els 2 primers classificats de la Copa Federació de la temporada passada. La fase prèvia la juguen els 4 equips pitjor classificats de la Divisió d’Honor, l’equip recentment ascendit a aquesta categoria, i els 3 equips de la Copa Federació. La resta dels equips juguen directament els quarts de final de la Copa, amb els vencedors de la fase prèvia.

Switch to mobile version