Autor Ciclisme
3 Setembre 2014 a 16:00

El ciclista sabadellenc David de la Cruz fitxa per l’Omega-Pharma-Quick Step

Per les dues pròximes temporades

David de la Cruz // Imatge de Wikipedia

David de la Cruz // Imatge de Wikipedia

David de la Cruz, un ciclista sabadellenc que va disputar el Tour de France, havent d’abandonar a la 12ª etapa per culpa d’una caiguda, ha fitxat per l’equip Omega Pharma-Quick Step per les dues properes temporades. Aquest equip belga està considerat entre els millors del món, i obrirà el camí al ciclista de 25 anys, que fins ara no ha aconseguit cap victòria com a professional.

De la Cruz va debutar el 2010 com a professional, i fins ara corria amb el Team NetApp-Endura alemany, equip amb el què va córrer al Tour de France. Com a resultats destacats, un segon lloc a la Volta d’Astúries el 2013, el seu millor resultat; i una desena posició a la Volta de Califòrnia del 2014.

Switch to mobile version