Autor Societat
30 Setembre 2014 a 15:30

El cicle “Aprenem a estimar-nos més” obre el període d’inscripcions

La 14º edició es durà a terme del 14 d’octubre al 16 de desembre

Can Balsach // Imatge del web de l'Ajuntament de Sabadell

Can Balsach // Imatge del web de l’Ajuntament de Sabadell

Tornen els tallers del cicle Aprenem a estimar-nos més de la mà de l’Ajuntament de Sabadell. El cicle  proposa, des d’una perspectiva de gènere, un canvi de mentalitat per vèncer les dificultats i aconseguir allò que ens proposem a partir de les competències i les habilitats necessàries per superar situacions personals i laborals. Les inscripcions es poden fer a partir de demà.

El regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carné, ha comentat que: “La regidoria treballa per promoure l’empoderament de tots els ciutadans i ciutadanes per a exercir els seus drets i deures amb total llibertat. Per això, fa anys que s’ofereixen aquests tallers de suport al desenvolupament de noves competències adreçats a les dones de Sabadell donant resposta a una demanda detectada ara fa 7 anys”. Així doncs, els tallers s’adrecen a totes les dones sabadellenques,  amb preferència per aquelles que no hagin assistit a sessions anteriors.

Els tallers

Entre la oferta disponible, hi ha: Dret a dir no. Posar límits a les nostres relacions. En aquest taller es tractarà, principalment, l’assertivitat en el marc de la tàctica i forma de comportar-nos per tal de millorar com rebre i gestionar les adversitats. Es farà cada dimarts de 18:30h a 19:00h al Centre Cívic de Cal Balsach (crta. de Prats a Lluçanès, 2), tenint com a data d’inici el 14 d’octubre fins el 16 de desembre.

En el Taller xantatges emocionals. Culpa? Responsabilitat?, les inscrites tractaran la culpa com a un sentiment anul·lador i mecanisme de xantatge que, en ocasions, les pot cohibir d’expressar i realitzar allò que senten. El taller s’impartirà al  Centre Cívic de Can Balsach de 19:30 a 21:00h des del 14 d’octubre fins al 16 de desembre.

Per a inscriure’s als tallers es pot fer presencialment al Centre D’atenció a la Dona (c. de Vidal, 146) o bé per via online enviant un missatge a  Igualtat-dona-home@ajsabadell.cat

 

Switch to mobile version