Autor Futbol
15 Setembre 2014 a 16:00

El Cerdanyola FC guanya davant del Terrassa FC (2-1)

Els verd-i-blancs segueixen invictes

Imatge cedida pel Cerdanyola FC

Imatge cedida pel Cerdanyola FC

Cerdanyola FC 2 – 1 Terrassa FC

Cerdanyola FC: Coca, Fran Fuentes, Melo, Francis, Raúl, Cuadras, Dani Romero (Ramón, 36′), Turu, Quim Solano (Edu Soler, 71′), Josu, Silver (Dani Zaragoza, 82′).

Terrassa FC: Ortega, Guillem, Jou (Josep, 65), Sergi Pérez, Javi González, Jaime, Isaac Maldonado (Marc Vilajonosa, 53′), Montoro, Mario (Juan, 73′), Batanero, Ángel de la Torre.

Àrbitre: Óscar Sánchez. Targetes grogues: Melo, Francis i Turu; Jou. Targetes vermelles: Sergi Pérez.

Gols: Josu (1-0), min. 19; Melo (2-0), min.46; Jaime (2-1), min.69.

Ahir es va disputar el partit corresponent a la cinquena jornada del grup la Tercera Divisió Nacional entre el Cerdanyola FC i el Terrassa FC. Els locals es van endur el derbi vallesà, gràcies a dos gols de Josu i Melo, que els egarencs no van poder remuntar malgrat millorar el seu joc en la segona part.

Quim Solano va generar la primera ocasió quan tot just feia un minut que havia començat la primera part, mentre que Silver ho intentava al minut 7. En el 8, una dura entrada del jugador del Terrassa FC Sergi Pérez va ser sancionada amb vermella directa, en una interpretació potser massa estricta del col·legiat. El Terrassa FC hauria de jugar pràcticament tot el partit amb un home menys.

El primer gol va arribar al minut 19 de les botes de Josu, que aprofitava un error de la defensa egarenca per enviar la pilota al fons de la xarxa amb un xut potent. Pocs minuts després hauria pogut empatar el Terrassa FC mitjançant un tirr de Mario Roque que va marxar fregant el pal. En el 40, el Cerdanyola tornava a tenir una ocasió, però Silver va xutar massa fluix i Ortega no va tenir problemes per atrapar-la, i en el 44 el Terrassa hauria pogut igualar mitjançant una contra entre Isaac i Mario, però Coca va aconseguir refusar-la. Amb el marcador favorable als locals s’arribava al descans.

Quan només s’havia jugat un minut de la segona part, el Cerdanyola FC anotava el segon gol, una rematada de Melo després d’un servei de banda que prèviament havia pentinat Josu. El Terrassa FC va reaccionar, i va tenir uns bons minuts de joc, en els quals va aconseguir escurçar distàncies gràcies a una gran jugada individual de Jaime, driblant diversos defenses i establint el 2-1 definitiu.

En els darrers minuts de joc cap dels dos equips va disposar d’ocasiona clares, i la bona defensa del Cerdanyola FC va impedir la igualada dels terrassencs. Segona victòria consecutiva dels blanc-i-verds, que sumen 8 punts – amb un partit menys, atès que el partit de la jornada 4 el disputaran aquest diumenge, dia 21, al camp del Vilassar de Mar – dels 15 possibles i se situen a la zona tranquil·la de la taula, en novè lloc.

Preocupant la ratxa inicial dels homes de David Pirri, que sumen dos empats i tres derrotes, i amb 2 punts i només 2 gols a favor, són per ara els penúltims classificats. Els egarencs cercaran la seva primera victòria a casa, el proper dia 5 d’octubre, en què rebran un rival complicat, el FC Santfeliuenc, que actualment és tercer i només ha perdut un partit.

Switch to mobile version