Autor Futbol
8 Setembre 2014 a 14:00

El Cerdanyola FC endosa un contundent 5-0 al CF Martinenc

Primera victòria de la temporada dels verd-i-blancs

Cerdanyola 5 - Martinenc 0 (J3) // Imatge de la web del Cerdanyola FC

Cerdanyola 5 – Martinenc 0 (J3) // Imatge de la web del Cerdanyola FC

Cerdanyola FC 5 – 0 FC Martinenc

Cerdanyola FC: Coca, Fuentes, Melo, Javier Infante, Raúl Barriendos, Albert Cuadras, Dani Romero, Rubén López, Quim Solano, Josué Rodríguez, Víctor Silvestre

FC Martinenc: Carulla, Josué Fernández, Raúl Suárez, Sergio Albuquerque, Dani Acosta, Alberto García, Eugenio Plazuelo, Aleix Vall, Elhadi Bandeh, Velillas, Raillo

Gols: Quim Solano (1-0), min. 12; Melo (2-0, p.), min. 23; Quim Solano (3-0), min. 76; Ramon Fernandez (4-0), min. 80; Francisco Infante (5-0), min. 83.

Àrbitre: Josep Subirats. Targetes grogues: Melo, Ramon i Quim Solano; Sergio Albuquerque i Carlos Carulla.

El Cerdanyola FC va sortir ahir del resultat dels dos primers partits (1-1 davant de l’Europa i del Manlleu) i la seva víctima va ser el CF Martinenc, que va rebre 5 gols per part dels locals. Els verd-i-blancs van dominar el partit des dels primers minuts, i es van avançar al marcador al minut 11, per mitjà d’un xut potent de Quim Solano. Passats deu minuts, en el 21, el mateix Quim Solano va ser embestit dins l’àrea, i l’àrbitre va assenyalar penal. L’encarregat de transformar-lo seria Melo. Al 25 hi va haver un llançament de falta per part del Martinenc, que no va acabar en res, però al 37 els barcelonins van tenir una de les ocasions més clares, amb un remat de taló de Raillo que va atrapar Coca. Només un minut després, el mateix jugador, tenia una nova ocasió, per un error defensiu del Cerdanyola, però tampoc va acabar en res. S’arribava al descans amb el 2-0 al marcador.

El Martinenc va gaudir de la primera ocasió en iniciar-se el segon temps. Velillas rep una falta a la frontal de l’àrea, i ell mateix es va encarregar de disparar, però Coca va treure-la amb els punys a córner. Els primers minuts de la represa eren de domini barceloní, i al 54 van generar una nova ocasió amb un xut que va passar per sobre de Coca, i que va haver de treure Barriendos de sobre de la línia de gol. Insistia el CF Martinenc amb un nou xut al 64, que va sortir fora per molt.

Malgrat els barcelonins insistien i generaven bones ocasions, el gol arribaria per al conjunt local, de nou de les botes de Quim Solano, després d’una bona jugada combinada del CerdanyolaSolano seria també protagonista del següent gol, el quart per al seu equip, que donà l’assistència a Ramón. I ja en els minuts finals, en el 83, el Cerdanyola FC rematava la festa golejadora mitjançant Francis, que va rematar de cap un servei de falta de Cuadras.

Amb aquest resultat el Cerdanyola FC se situa justament a la mitja taula, en desena posició, amb 5 punts. La següent jornada, que es disputarà dimecres, per l’aturada de lliga mentre la Selecció Catalana jugui a Moldàvia – Quim Solano és un dels preseleccionats per Almendros (veure notícia) – i els de Cerdanyola visitaran el UE Vilassar, que dissabte va perdre davant del FC Ascó.

Switch to mobile version