Autor Futbol
11 Setembre 2014 a 10:30

El CE Sabadell guanya a la Nueva Condomina

Passa a la següent ronda de la Copa del Rei

Real Murcia 1 - CE Sabadell 2 (Copa del Rei)

Real Murcia 1 – CE Sabadell 2 (Copa del Rei)

El CE Sabadell ja coneix la victòria en aquesta temporada. Després de les derrotes en els tres primers partits de Lliga, ahir al vespre el conjunt arlequinat va derrotar el Real Murcia, després de capgirar el marcador. El primer gol dels ‘pimentoneros’ el va fer Jairo, a la mitja hora de joc, després d’una primera part bastant igualada. La reacció dels arlequinats, però, no es va fer esperar: després d’encaixar el gol, Carlos Hernández ha igualat el partit, després d’una centrada de Riau. Amb la igualada s’arribava al descans per a ambdós equips.

Començada la represa, els arlequinats van sortir amb la intenció de cercar la remuntada. En els primers minuts, Gato va efectuar el segon, després d’una gran jugada de Lucas Porcar, que ahir va disputar els primers minuts com a jugador del CE Sabadell. A partir d’aquí, els de Miquel Olmo es van dedicar a controlar el duel, sense gens de patiment.

El CE Sabadell, doncs, entrarà en el sorteig per a la propera ronda de la Copa del Rei, que es realitzarà el 22 de setembre, i afronta el proper partit de Lliga davant del Real Saragossa amb esperit positiu, disposat a sumar els tres primers punts del campionat.

Switch to mobile version