Autor Futbol
1 Setembre 2014 a 11:00

El CE Sabadell B empata sense gols amb el Prat

Els arlequinats sumen quatre punts

Una acció del partit // Imatge cedida pel CE Sabadell

Una acció del partit // Imatge cedida pel CE Sabadell

CE Sabadell B 0 – 0 AE Prat
CE Sabadell B: Sergi Tienda, Agus Medina, Joan Noguera, Albert Estellés, Pol Moreno, Marc Burgos (Yeray, 80′), David Jiménez, Oriol, Sergi Estrada (Cesc Clotet, 58′), Sandro (Marçal Lladó, 80′) i Pol Roigé.
AE Prat: Toni, Cazorla, Joan Castillo, Rafa Murillo, Jose, Fernando, Juli (Éric Ruiz, 90′), Xavi Muñoz, Ferri (Sascha, 76′), Nacho Del Moral (Pedro Bilbao, 80′), Oriol Molins.
Àrbitre: Manceda Antón. Targetes grogues: Noguera, Estellés; Fernando, José García, Xavi Muñoz (2A, 74′), Nacho.

El CE Sabadell va sumar ahir un punt en la seva estrena com a local – tot i que els partits a casa els jugui a Castellar del Vallès, al Pepín Valls – a la Tercera Divisió. Els de Toni Rodríguez van tenir molt a prop la victòria davant de l’AE Prat, que enguany torna a Tercera havent perdut una categoria. En els primers minuts, els pratencs van intentar-ho i van tenir el control de la pilota, però el Sabadell va generar ocasions clares, destacant la de Noguera, amb un xut després d’una jugada embolicada dins l’àrea que va topar amb la defensa potablava.

El partit, des d’aleshores, es va jugar al centre del camp, evitant ambdós equips arribades amb perill. El CE Sabadell va tenir una ocasió molt clara a la mitja hora de joc, però la passada de la mort de David Jiménez la va desviar la defensa de l’AE Prat. A punt d’acabar la primera part, els visitants van provar un xut des de la frontal de l’àrea que va marxar per sobre del travesser.

En la segona part, els potablaves van sortir amb força, i van tenir bones oportunitats, per part de Cazorla i de Xavi Molins, que no van encertar a rematar. Els arlequinats també van gaudir d’una ocasió, però Cesc Clotet va enviar fora una pilota a la sortida d’un córner.

A vint minuts del final, Cesc Clotet ha caigut dins l’àrea, provocant penal i l’expulsió de Xavi Muñoz. El porter Toni va aturar el penal llençat per Pol Roigé, i en els instants finals David Jiménez va fallar una ocasió molt clara, que va topar amb el cos del porter pratenc. Així doncs, s’arribava al final del partit amb un empat a 0 i els sabadellencs sumen quatre punts en dues jornades.

Switch to mobile version