Autor Futbol
1 Setembre 2014 a 15:30

El CE Mercantil guanya per un contundent 0-5 al FC Palau Solità i Plegamans

A punt per començar una temporada històrica

El Mercantil celebra un dels 5 gols // Foto: Carles Palanca

El Mercantil celebra un dels 5 gols // Foto: Carles Palanca

El CE Mercantil va disputar ahir a la tarda el darrer partit de la pretemporada, al Municipal de Palau Solità i Plegamans, en el partit de Festa Major d’aquesta població, davant de l’equip local, el FC Palau Solità i Plegamans. El CE Mercantil va guanyar el trofeu, amb un contundent 0 a 5, amb dos gols en la primera part i tres gols a la segona.

Els juvenils de Divisió d’Honor van dominar el partit en tot moment, oferint un joc atractiu, ràpid i eficaç. Els sabadellencs iniciaran la competició la propera setmana, començant a casa davant el Casablanca Saragossa. La pretemporada del CE Mercantil, en què s’ha enfrontat a rivals com el Montcada o el Castellar, ha servit als mercantilitstes per preparar-se de cara al repte de la Divisió d’Honor. El club sabadellenc va celebrar, el mes de juny, el seu centenari (veure notícia).

Switch to mobile version