Autor Futbol
22 Setembre 2014 a 16:45

El CE Mercantil empata amb el Zaragoza en l’últim sospir (2-2)

Bona imatge dels locals

Imatge cedida pel CE Mercantil

Imatge cedida pel CE Mercantil

CE Mercantil 2 – 2 Real Zaragoza

Ahir diumenge, el CE Mercantil va disputar la tercera jornada de la Divisió d’Honor Juvenil, davant del Real Zaragoza, davant de més d’un miler d’espectadors.

Els mercantilistes van sortir amb molta empenta al terreny de joc, i semblava que aviat arribaria el primer gol. I va arribar, però pel bàndol visitant: el Real Zaragoza s’avançava en el marcador gràcies a un cop de cap a la sortida d’un córner. Els sabadellencs, però, no van abaixar el cap i van buscar el gol de la igualada, realitzant dues escapades que els saragossans només van poder aturar cometent faltes, que l’àrbitre no va sancionar amb targeta.

En la segona part, el CE Mercantil va canviar el seu esquema i va col·locar tres jugadors al davant. Gràcies al nou posicionament, els de Sabadell van aconseguir el gol de l’empat, gràcies a la pressió del davanter sobre el porter. Del possible 2 a 1 es va passar, però, a l’1 a 2, essent un gerro d’aigua freda per als locals, atès que les ocasions i el joc no es reflectien en el marcador advers.

Finalment, en el minut 92, els mercantilistes aconseguien l’empat després d’una jugada amb múltiples refusos dins l’àrea, establint el 2 a 2 definitiu, i deixant als jugadors i al públic una molt bona imatge.

Switch to mobile version