Autor Futbol
15 Setembre 2014 a 15:30

El CE Mercantil empata al camp de la SD Huesca (1-1)

Primer punt dels sabadellencs a la Divisió d’Honor

SD Huesca 0 - 1 CE Mercantil // Foto: Carles Palanca

SD Huesca 1 – 1 CE Mercantil // Foto: Carles Palanca

SD Huesca 1 – 1 CE Mercantil

El CE Mercantil va sumar el primer punt a la competició de la Divisió d’Honor Juvenil, davant la SD Huesca, amb una primera part molt bona en què van mostrar molta empenta i no van deixar opcions al contrincant. Ja al minut 5, s’avançaven els sabadellencs al marcador, gràcies a un gol de Grego, després d’una jugada combinada entre Guillem PalancaPotxo, que acaba amb centrada d’aquest i rematada de Grego de cap.

En la segona part, els sabadellencs van continuar en la mateixa tònica, amb molta empenta. Passats els minuts de joc, el CE Mercantil va començar a acusar el cansament, per la calor que feia a Osca, i amb els canvis introduïts per ambdós equips, el joc va canviar lleugerament. Amb jugadors frescos sobre la gespa, els oscenses van reanimar-se, i a cinc minuts del final, una falta directa llençada des de la frontal de l’àrea va significar el definitiu empat a 1 per la SD Huesca

Així doncs, repartiment de punts entre oscenses i sabadellencs, que potser haurien merescut més. El CE Mercantil cercarà la seva primera victòria la setmana que ve, a casa, davant el Real Saragossa (dissabte, 20 de setembre, a les 18.15 al Poliesportiu Arrahona-Merinals).

Switch to mobile version