Autor Futbol
11 Setembre 2014 a 11:30

Derrota del CE Sabadell B davant de la UE Rubí (0-2)

Segona derrota consecutiva del filial arlequinat

CE Sabadell 0 - UE Rubí 2 (J4) // Imatge cedida pel CE Sabadell

CE Sabadell 0 – UE Rubí 2 (J4) // Imatge cedida pel CE Sabadell

No va poder el CE Sabadell B ahir al vespre, al Municipal Pepín Valls, davant de la invicta Unió Esportiva Rubí. Els rubinencs es van endur els tres punts, que els situen provisionalment com a líders. Després d’una primera part igualada, amb ocasions de perill per als arlequinats en els primers minuts, el CE Sabadell B va encaixar el primer gol després que David López rematés una xut de falta que prèviament havia pentinat Boris. Els mateixos protagonistes haurien pogut ampliar distàncies, però Estellés i Sergi Tienda van evitar-ho.

En la represa, els arlequinats van sortir a buscar l’empat amb més intensitat i un joc vertical, disposant d’una ocasió molt clara, per part de Pol Roigé, en els primers minuts, però el seu xut va marxar pel lateral de la xarxa. Tot i el bon joc del filial arlequinat, la UE Rubí va aconseguir el seu segon gol després d’un xut de falta d’Aitor Torres, que va refusar Tienda, però Boris va fer una assistència que Adri Díaz va transformar, des del punt de penal, en el segon gol dels visitants. Els arlequinats van intentar-ho en els darrers minuts, sense encert, i el partit va acabar amb la seva segona derrota a la categoria.

El diumenge, els jugadors de Toni Rodríguez disputaran la cinquena jornada del campionat aquest diumenge davant el CE Europa.
Switch to mobile version