Autor Política
24 Setembre 2014 a 14:00

C’s de Sabadell exigeix que es rebutgi el referèndum

El partit demana al PSC que abandoni l’ambigüitat”

Joan García

Joan García // Imatge de la web de C’s

 

Joan García, portaveu de C’s Sabadell, ha demanat a Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell,i a Josep Ayuso, futur candidat del PSC a les eleccions, que rebutgin el referèndum del 9 de novembre i respectin la legalitat vigent. García ha explicat que “es tracta d’un projecte que busca la ruptura i la divisió unilateral entre espanyols”.

Referent al Ple convocat per aquest dijous, C’s troba “incomprensible” que mai s’hagi convocat un Ple Extraordinari per arreglar la crisi, però si “es perdi el temps en un assumpte sobre el que el municipi i les seves competències poc han de dir”, refererint-se a la consulta.

García ha afegit que els seu partit “no permetrà que ERC i els seus satèl·lits ultranacionalistes segrestin una ciutat sencera per convertir-la en una peça més de la seva deriva sobiranista”.

Switch to mobile version