Autor Societat
7 Setembre 2014 a 18:00

Concentració de 600 a l’Eix Macià

Dintre dels actes de la Festa Major

[wzslider info=”true”]

Amb un matí ja solejat després de desaparèixer els núvols baixos de primera hora,  els sabadellencs i els visitants, hem pogut gaudir dels 600 i dels records que tots els d’una edat tenim relacionats amb aquest vehicle que omplia les carreteres ara fa mig segle.

 I pels joves, veure aquests cotxes, per ells tan petits, i escoltar les experiències dels pares i especialment avis portava a les seves cares uns gests d’incredulitat indescriptible. Tan mateix, també hi havia en aquesta concentració altres vehicles de la marca Seat com el 1500, 1800, 124 i 1430. Dins del parc tancat, les vehicles han efectuat una serie de proves per demostrar la pericia dels seus conductors i propietaris

Ha estat una activitat on recordar uns altres temps i on transmetre “l’historia” i les anecdotes d’aquest vehicles de manera oral.

Switch to mobile version