Autor Política
22 Setembre 2014 a 16:30

CiU exigeix accelerar les obres del Passeig

Demanen que estiguin llestes abans de l’octubre

Les obres del Passeig // Imatge cedida per CiU Sabadell

Les obres del Passeig // Imatge cedida per CiU Sabadell

El Grup Municipal de Convergència i Unió va demanar el passat divendres al govern municipal que s’accelerin les obres del Passeig. El partit aposta perquè els treballs finalitzin, com a molt tard, el pròxim mes d’octubre independentment d’un possible sobrecost. En aquest sentit, CiU assegura que aportant més recursos i mà d’obra als treballs, la urbanització definitiva de la zona podria estar enllestida abans de la data fixada al contracte d’adjudicació del projecte.

El portaveu de CiU Carles Rossinyol, ha exclamat “Ja n’hi ha prou, la zona està exhausta i des de l’Ajuntament s’actua amb autèntica desídia i desinterès pels problemes dels comerciants”

En la mateixa línia, CiU Sabadell demana que es compensi als comerciants del Passeig i d’altres zones que han sofert les obres, sobretot per evitar tancaments. La formació pensa apostar per oferir algun tipus de benefici fiscal als comerços de la ciutat que han patit obres de llarga durada com són els treballs del Centre i ha recordat que fa temps que reclamen un protocol de mesures de compensació de comerços afectats per les obres públiques. En aquest sentit, Josep Ayuso, tinent d’alcalde de Presidència, es va mostrar disposat divendres a contemplar una rebaixa fiscal si ho demanen els botiguers de la zona, tal i com explicàvem aquest matí.

Per altra banda, CiU veu oportú fusionar la gestió dels dos pàrquings del centre. Tot i que el tinent d’alcalde Josep Ayuso ha assegurat que la intenció és ajuntar les gestions, no duu a terme el pas necessari, que seria rescatar la concessió del pàrquing Plaça Doctor Robert. Rossinyol ha explicat que aquest rescat no ha de suposar cap cost si es fa pagar el preu del rescat al nou concessionari dels dos pàrquings. “Això ens permetria endreçar el centre, particularment tancant la sortida del carrer del Sol, que és molt perillosa”, ha explicat Rossinyol.

En aquest sentit, Rossinyol ha assegurat que tant l’actual empresa concessionària com la Generalitat estarien d’acord amb la mesura, i ha acusat al govern local de falta d’iniciativa.

Switch to mobile version