Autor Societat
6 Setembre 2014 a 16:00

Catacurian i l’Hotel-Hostal Sport: vacances culinàries al Priorat

Acord de col·laboració entre els dos establiments

Imatge cedida per Hotel-Hostal Sport

Imatge cedida per Hotel-Hostal Sport

L’Hotel Hostal Sport Catacurian han arribat a un acord de col·laboració gràcies al qual els clients que facin una estada gastronòmica a l’espai Catacurian de Gratallops (Celler Clos de l’Obac), s’allotjaran a l’Hotel-Hostal Sport de Falset. Les reserves es faran a través de Catacurian, però l’allotjament es gestionarà des de l’hotel rural.

Catacurian imparteix cursos i vacances culinàries al Priorat des de l’any 2003. Durant l’estada, els clients s’endinsaran a la cuina catalana i descobriran grans vins de la DO Montsant DOQ Priorat. Les vacances poden durar d’1 a fins a 6 dies i consistiran en classes de cuina impartides per l’Alicia Juanpere combinades amb visites a cellers, tastos d’oli d’oliva verge extra, descobriment de productes locals, etc.

Per a més informació sobre els cursos i les vacances culinàries podeu visitar la pàgina web de Catacurian.

Switch to mobile version