Autor Ensenyament
25 Setembre 2014 a 17:00

Cal Molins ofereix nous cursos sobre eines web 2.0

Es realitzaran durant aquesta tardor al Punt Òmnia

Punt Òmnia // Imatge del Facebook del Vapor Llonch

Punt Òmnia // Imatge del Facebook del Vapor Llonch

Per aquesta tardor, el Centre de Formació Cal Molins ofereix nous cursos sobre eines web 2.0 a través del Punt Òmnia. En concret, s’han programat cinc sessions monogràfiques de 3 hores de duració que van entre les 9.15 i les 12.15, per tal que l’alumnat pugui utilitzar de forma autònoma aquestes eines un cop finalitzada la formació.

El Centre, vinculat al Vapor Llonch, compta amb aules equipades per a formació  en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i cada vegada més usuaris es formen en aquest sector mitjançant aquests programes. L’aula, anomenada Punt Òmnia té a la seva disposició equips informàtics i de connexió a Internet i és l’espai per a realitzar les diferents activitats dirigides tant a persones que volen començar en aquest món com als que volen actualitzar els seus coneixements.

La programació s’inicia el proper dilluns 29 de setembre amb la sessió Google Drive: crea, organitza i comparteix documents. El 6 d’octubre l’eina que s’utilitzarà serà la de Google calendar: planifica, gestiona i comparteix esdeveniments i tasques. I finalment, el 20 d’octubre es preveu la sessió sobre Symbaloo per aprendre a organitzar i compartir enllaços webs.

Per completar la programació, el dia 27 d’octubre tindrà lloc el monogràfic sobre Twitter i el dia 1 de desembre sobre Linkedin en el qual els assistents podran aprendre a crear, gestionar i treure el màxim profit de les xarxes socials.

Les persones interessades a participar en qualsevol de les activitats formatives poden inscriure’s a través del web: www.vaporllonch.net. Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció per tancar els grups.

Switch to mobile version