Autor Cinema, teatre i televisió
12 Setembre 2014 a 18:00

BOYHOOD (Momentos de una vida)

Una proposta dramàtica arriscada

Boyhood (Momentos de una vida)

Boyhood (Momentos de una vida)

Aquesta setmana s’estrena als cinemes Boyhood, un drama amb una proposta innovadora i arriscada, un film rodat en 12 anys on es veu el pas del temps dels actors. El hombre más buscado, última pel·lícula interpretada pel difunt Philip Seymour Hoffman, thriller d’acció basat en una novel·la de John le Carré. S’estrenen dos thrillers, l’argentí Betibú i el francès Mea culpa ambdós asseguren tensió i suspens. Per contrastar una mica apareix la romàntica Les doy un año, una comèdia que no sembla sortir-se dels estereotips del gènere.

 

BOYHOOD (MOMENTOS DE UNA VIDA)

DRAMA. Dirigida per: Richard Linklater. Repartiment: Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Ethan Hawke, Lorelei Linklater.

Pel·lícula rodada durant 12 anys. El film segueix la història de Mason, des dels 6 anys fins la seva majoria d’edat, les mudances, les relacions, els primers amors,…

——————————————————————–

EL HOMBRE MÁS BUSCADO (A MOST WANTED MAN)

THRILLER. Dirigida per: Anton Corbijn. Repartiment: Willem Dafoe, Rachel McAdams, Grigoriy Dobrygin, Philip Seymour Hoffman.

Basada en una novel·la de John le Carré. Un jove rus i sense papers aconsegueix arribar a la ciutat d’Hamburgo. Quan arriba es declara musulmà devot, a més té senyals d’haver patit algun mal físic. Espies de tres nacions diferents creuen que han trobat a un terrorista islàmic important. Però només un banquer i una advocada defensora dels drets humans són els únics que saben la veritable identitat del jove.

——————————————————————–

LES DOY UN AÑO (I GIVE IT A YEAR)

ROMÀNTICA. Dirigida per: Dan Mazer. Repartiment: Rose Byrne, Anna Faris, Rafe Spall, Simon Baker

Nat, una jove ambiciosa, i Josh, un novel·lista, es coneixen a una festa. Des d’aquest moment han estat junts superant les seves diferències. Quan finalment decideixen casar-se ningú del seu entorn es creu que el seu matrimoni duri. La ex-novia de Josh, Cloe, i un atractiu client de Nat faran tremolar la seva relació.

——————————————————————–

BETIBÚ

THRILLER. Dirigida per: Miguel Cohan. Repartiment: Mercedes Morán, Alberto Ammann, José Coronado, Carola Reyna.

Pedro Chazarreta, un empresari poderós, és assassinat per la seva criada. La notícia surt a totes les notícies ja que ell era l’únic sospitós de la mort de la seva dona. Per cobrir la noticies, el diari més popular del país, decideix cridar a Nurit Iscar, una famosa novel·lista policíaca, per tal de que vagi a viure a la finca on tot va succeir i escrigui notes sobre el cas.

——————————————————————–

MEA CULPA

THRILLER. Dirigida per: Fred Cavayé. Repartiment: Vincent Lindon, Gilles LEllouche, Nadine Labaki, Gilles Cohen, Max Baissette.

Franck i Simon són dos policies. Simon, al tornar begut d’una festa, provoca un accident de tràfic on dues persones moren. Anys més tard, Simon després d’haver-se acomiadat de la policia i d’haver-se divorciat de la seva dona, rep una amenaça de la màfia dirigida al seu fill. És en aquest moment quan Simon es veu obligat a demanar ajuda a en Franck.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version