Autor Economia
8 Setembre 2014 a 18:00

Augmenten un 0.8% interanual les exportacions catalanes d’alta tecnologia

Segon trimestre del 2014

screenshot.1

Les exportacions de productes industrials de Catalunya s’han mantingut estables (0,0%) al segon trimestre del 2014, en relació amb el mateix període de l’any anterior. Les vendes d’alta tecnologia, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), han augmentat en un 8%, assolint un valor de 1388 milions d’euros.

Aquest augment es deu bàsicament l’augment de les exportacions dels productes informàtics, electrònics i òptics (12,6%) que han contrarestat la disminució dels productes farmacèutics (‑3,3%) en el mateix període.

L’alta tecnologia ha registrat un comportament diferent a la resta de nivells tecnològics, ja que a la UE-28 han disminuït un 3.1% mentre que a la resta del món han augmentat un 4.9% interanual. La resta de nivells tecnològics ho han fet a la inversa, augmentant a la Unió Europea i disminuint a la resta del món.

Switch to mobile version