Autor Cinema, teatre i televisió
13 Setembre 2014 a 10:00

Aquest cap de setmana no et perdis…

Dissabte 13 i diumenge 14 de setembre

Daño colateral

Daño colateral

Dissabte

TV3

A les 15:40h tarda de cine amb Efectes personals

A les 18:50h pel·lícula Cabell d’àngel

A les 21:55h Les veus de la V

A les 22:30hcinema d’acció amb Danys col·laterals

Estrenada l’any 2002 sota la direcció de Andrew Davis i amb la interpretació de Arnold Schwarzenegger, Elias Koteas, Francesca Neri i Cliff Curtis

La família de Gordu Brewer, un bomber de Los Ángeles, mor a mans d’un terrorista colombià en un atemptat amb bomba al centre de la ciutat, i ell és testimoni. Convençut que la justícia mai detindrà als culpables decideix prendre’s la venjança per la seva mà.

La Sexta

A les 15:45h cine amb Un pueblo llamado Dantes Peak

Antena 3

A les 16:00h comença la sessió de multicine amb Robada al nacer, Adopción denegada Crimen en la noche

A les 22:10h el peliculón és El pacto

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Roger Donaldson i amb la interpretació de Nicolas Cage, Guy Pearce i Jenuary Jones.

El professor Will Gerard i la seva dona porten una vida tranquil·la, però una nit ella és víctima d’una brutal agressió sexual. A l’hospital, un misteriós individu es dirigeix a Will i s’ofereix per fer justícia i estalviar-se el passar per un procés judicial. Will, alterat per la situació, accepta la oferta. És a partir d’aquest moment quan es veurà ficat dins una organització justiciera clandestina.

TVE

A les 18:00h sessió de tarda amb Pánico en la red

A les 19:10h cine de barrio amb El tigre de Chamberí

A les 22:30h cine amb El próximo oriente

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Fernando Colomo i amb la interpretació de Javier Cifrián, Nur Al Levi i Asier Etxeandia

Caín és gras, tímid i invisible per les dones. Treballa com a Carnicer a un barri madrileny rodejat d’immigrants. Caín es troba sol, ja que la seva família es redueix al seu germà Abel, que té tot el que a Caín li falta. Quan Caín descobreix que Abel ha deixat embarassada a Aisha, l’atractiva veïna, sorprèn a tothom al decidir fer-se passar pel pare i ocupar-se del manteniment de la criatura.

Cuatro

A les 15:45h home cinema amb Última llamada i El código de Carlomagno

Telecinco

A les 16:00h sessió de cine amb Una estudiante ejemplar i La viuda negra

————————————————–

Diumenge

TV3

A les 16:35h tarda de cine amb El camí del guerrer

La Sexta

A les 15:45h cine amb Tras la línia enemiga

Antena 3

A les 16:00h comença la sessió de multicine amb La buena amante, Verano robado i Asesinato en la isla

A les 22:10h el peliculón és Que esperar cuando estas esperando

Quatre parelles estan a punt de conèixer les emocions, els temors i els problemes que pot comportar el ser pare. Entusiasmats amb la idea de formar una família, la guru de la bona forma física, Jules i la seva parella Evan no trigaran a descobrir que tenir un fill els tallarà les ales vers la vida que portaven. Wendy, una autora de llibres sobre bebès, haurà de tragar-se els seus consells quan les hormones del embaràs la revolucionin. Mentrestant, Gary haurà d’estar a l’alçada del seu competitiu pare “alfa” que espera bessonada. La fotògrafa Holly està disposada a creuar el món per adoptar un nen, però el seu marit Alex no n’està gens convençut. Els dos cuiners rivals, Rosie i Marco sucumbeixen a la passió però tenen un dilema: Què fer quan hi ha un bebè de camí sense haver tingut una primera cita?

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version