Autor Cinema, teatre i televisió
6 Setembre 2014 a 10:00

Aquest cap de setmana no et perdis…

Dissabte 6 i diumenge 7 de setembre

"Noche en el museo II"

“Noche en el museo II”

Dissabte

TVE

Cinema de terror a les 22.00 amb “La sombra de nadie”.

L’hivern del 1967 arriba a la seva fi. Laura, una nena de nou anys apareix ofegada en una zona pantanosa propera a un internat perdut en algun lloc dels Pirineus. Un mes més tard, Marco arriba de la ciutat i s’instal·la a les golfes d’una casa aïllada a la muntanya. Mentrestant, Júlia, directora de l’internat, és testimoni dels estranys successos relacionats amb Mònica, companya d’habitació de la nena ofegada. És un lloc que a la petita li fa tanta por com l’atrau perquè està convençuda que Laura segueix allà.

La pel·lícula dirigida per Pablo Malo i estrenada al 2006, compta amb les interpretacions de Vicente Romero, Andrés Gertrúdix. Andrea Villanueva, Manuel Moró, José Luis García-Pérez i Philippine Leroy-Beaulieu entre d’altres.

Antena 3

A les 22.10 sessió de thriller amb “Atrapada en la oscuridad”.

El film americà estrenat l’any 2013 tracta sobre la vida de Sara Taylor, una fotoreportera que va quedar-se cega en un atac a Irak. Sara comença a tenir problemes quan un criminal entra a la seva vida proposant-li un joc macabra al seu apartament. L’objectiu del delinqüent és aconseguir un tresor de diamants robats que suposadament es troba al pis de la Sara.

Sota la direcció de Joseph Ruben, hi trobem un repartiment format entre d’altres per Michael Keaton, Trevor Hayes, Phillip Jarret, Kaniehtiio Horn, Timothy Paul Coderre, Michaelle Monaghan i Olivier Surprenant.

TV3

A les 22.00 més sessió de thriller amb “Rescat”.

Protagonitzada per Mel Gibson, aquest film explica la història de Tom Mullen, un milionari a qui li segresten el fill. Encara que al principi es mostra decidit a complaure les peticions dels segrestadors, Mullen canviarà sobtadament d’opinió i recorrerà a mètodes poc ortodoxes en les negociacions.

Estrenada l’any 1996 i dirigida per Ron Howard, el repartiment del film el completen actors com Steve Buscemi, Gary Sinise, Liev Schrieber, Donnie Walberg, Peter Fonda, Lili Taylor i Rene Russo.

———————————————————————-

Diumenge

TVE

A les 22.30 la pel·lícula de la setmana és “Noche en el museo II”.

La segona saga còmica protagonitzada per Ben Stiller va ser estrenada l’any 2009 i dirigida per Shawn Levy.

Jedediah, el cowboy en miniatura demana ajuda al seu amic Larry Daley, vigilant jurat del Museu de Ciències Naturals de Nova York, per recuperar la taula d’Ahkmenrah. Larry ha de viatjar fins a Washington DC, on han estat traslladades totes les figures antigues per tal de resoldre la situació.

La2

A les 21.30 continua la reemissió de la sèrie espanyola estrenada a TVE als anys 90 “La forja de un rebelde”.

La sèrie, que en el seu moment va costar 2.300 milions de pessetes, va ser la darrera superproducció de TVE. Dirigida per Mario Camus, explica la història del socialista i republicà Arturo Barea, un vençut de la Guerra Civil fill d’una bugadera que es va passar 18 anys a l’exili sense poder tornar a Espanya.

Amb música de Lluís Llach, la producció compta amb les interpretacions d’Alejandra Grepi, Mercedes Lezcano, Ángel de Andrés, Lydia Bosch, Carmen Rossi, Jorge Juan Gardía Contreras, Paco Catalá, Antonio Valero i Emilio Gutiérrez Caba entre d’altres.

Switch to mobile version