Autor Ensenyament
8 Agost 2014 a 17:00

www.surtderecercapercatalunya.cat, referent d’activitats de divulgació científica

Està impulsat per la Secretaria d’Universitats i Recerca

Imatge cedida per la Secretaria d'Universitats i Recerca

Imatge cedida per la Secretaria d’Universitats i Recerca

El portal, posat en funcionament el mes de febrer per la Secretaria d’Universitats i Recerca, surtderecercapercatalunya.cat, es consolida com un referent d’activitats de divulgació científica per a les famílies catalanes. Després de 6 mesos d’activitat el portal ha rebut prop de 25.000 visites. Com a novetat, el web ha afegit una nova activitat per sortir de recerca per Catalunya on s’han difós més de 180 activitats per tal d’acostar la societat a la recerca i al coneixement científic, així com despertar futures vocacions entre els més joves.

Des dels seus inicis, el projecte creix a un ritme accelerat a les xarxes socials. Al compte Twitter ja acumula més de 750 seguidors i la pàgina de Facebook més de 1.600. Val a dir que des de les vacances escolars les visites al portal han crescut un 700%, deixant clar l’interès del públic familiar en les activitats de divulgació científica.

El Secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, ha assenyalat que “el nou portal ajuda a promoure la cultura científica. Volem que la gent conegui allò que es fa en el seu país i surti de recerca per Catalunya. Creiem que aquesta campanya està ajudant a aquest repte”.

Switch to mobile version