Autor Cinema, teatre i televisió
8 Agost 2014 a 17:30

Transformers la era de la extinción

transformers-la-era-de-la-extincion

Els robots inunden la pantalla amb la quarta entrega de la saga de Transformers.

TRANSFORMERS LA ERA DE LA EXTINCIÓN

Dirigida per: Michael Ba. Repartiment:                T.j. Miller, Kelsey Grammer, Stanley Tucci, Nicola Peltz, Mark Wahlberg

Després dels aconteixements de Chicago fa 4 anys, ara els transformers són uns éssers proscrits que són buscats per les forces de la llei per tal de destruir-los. Els humans creuen que poden viure sense ells però aviat es desencadenaran una sèrie de succesos que faran canviar aquesta perspectiva.

#CHEF

Dirigida per: Jon Favreau. Repartiment: Sofía Vergara, Dustin Hoffman, Scarlett Johansson , Robert Downey Jr., Jon Favreau

Després de perdre la seva feina, Carl casper decideix montar una empresa de camions de menjar per tal de seguir amb la seva carrera professional relacionada amb el món de la cuina. D’altra banda intenta reconectar amb la seva familia que està distanciada

                           

MIL VECES BUENAS NOCHES

Dirigida per: Erik Poppe. Repartiment:Chloë Annett, Larry Mullen Jr., Maria Doyle Kennedy, Juliette Binoche, Nikolaj Coster-waldau

Rebecca és una de les millors fotògrafes de guerra del món.  Després de ser ferida a Kabul, ha de tornar a casa on haurà d’enfrontar-se a una gran tempesta emocional quan el seu marit no vol continuar suportant la perillosa vida que viu ella. Tan ell com les dues filles de la parella li donen un ultimàtum: el seu treball de fotògrafa de guerra o la seva família….L’elecció sembla obvia.

EL AMANECER DEL PLANETA DE LOS SIMIOS

Dirigida per: Matt Reeves. Repartiment: Judy Greer, Jason Clarke, Andy Serkis, Keri Russell, Gary Oldman

Els simis han evolucionat genèticament i encapçalats per César veuen com els humans que van sobreviure al devastador virus que hi ha haver fa deu anys. Uns i altres es veuen implicats en una guerra que decidirà quin d’ells és l’espècie dominant.

Switch to mobile version