Autor Cultura
21 Agost 2014 a 10:00

Festa Major de Sant Quirze del Vallès

Hi ha activitats des del 28 d’agost fins a l’1 de setembre

Festa Major SQV 2014

Festa Major SQV 2014

Sant Quirze del Vallès ja està preparada per gaudir d’una nova edició de la Festa Major d’enguany que comprendrà dels dies 28 d’agost a l’1 de setembre. El municipi acollirà un programa amb una oferta molt diversa d’activitats dirigida a tots els públics.

Segons les paraules de la tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora de Cultura i Educació, Mercè Vallès, “des del consens amb la Comissió de festes i el debat hem elaborat un programa amb apostes novedoses i d’altres més tradicionals. L’experiència dels anys ens ha dut a mantenir les activitats més exitoses i, d’altra banda, ens ha animat a proposar activitats noves que esperem que agradin.”

Seguint la línia, l’alcaldessa Montserrat Mundi i Mas ha animat tothom a participar-hi, destacant que “les nostres tradicions, història i cultura omplen els carrers de vida en uns moments en què, més que mai, necessitem fer palesa la nostra identitat com a poble i com a país. Per tot això, em satisfà plenament presentar-vos el programa de la Festa Major d’enguany que tant i tant hem treballat”.

Pel que fa al programa, l’alcaldessa donarà la benvinguda a la Festa Major el pròxim dijous 28 d’agost a la Masia de Can Barra. Després de la benvinguda, els diferents actes es desenvoluparan en diferents espais del municipi. Les actuacions musicals d’en Gerard Quintana i Xarim Aresté, el concert del jove grup Messengers o bé l’actuació de l’actor Quim Masferrer amb l’obra Temps, entre altres, són algunes de les activitats programades.

D’altra banda, les activitats infantils estaran repletes de tallers, concursos i espectacles per tal que els nens i la família gaudeixin de la festa. Entre totes les activitats per als més petits podríem destacar espectacles com ara el “Zoozoom” o el “Petit embassa’t”.

En la Festa d’aquest any tampoc hi faltarà l’esport ja que s’han programat jornades esportives de diferents modalitats. La més transcendent però, és la de la cursa de diumenge que tindrà un objectiu solidari: la recollida d’aliments. Tots els aliments recollits aniran destinats a Càritas Sant Quirze.

La botifarrada i el castell de focs tancaran una programació que es pot seguir mitjançant el portal web de la festa, per a més informació, horaris, programació…  o bé descarregant la nova aplicació del municipi SQV, disponible tant per mòbils Android com Iphone

 

Switch to mobile version