Autor Cultura
26 Agost 2014 a 11:30

Teatre improvisat al Museu del Gas

Demà a les 18h a càrrec d’Al Galliner

Imatge de la roda de premsa d'aquest matí a La Faràndula

Imatge d’arxiu de la companyia alGalliner // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Demà, al Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, la companyia de teatre Al Galliner, integrada per Marc RiusÒscar CastellvíAlbert GonzalezXavi Salavert, oferirà com cada dimecres del mes d’agost, un espectacle de teatre improvisat. L’actuació tindrà lloc al mirador de l’edifici.

Els actors requeriran els dibuixos dels assistents per tal de realitzar un guió per a cadascuna de les funcions, i així poder interpretar una història. Aquesta és una activitat dirigida a les famílies, i té un preu de 2€, amb entrada gratuïta per als membres del Club CH4, el Club de teatre improvisat del Museu del Gas. L’aforament per a aquesta activitat és limitat, per tal cal trucar al 93 412 96 40, o bé escriure a l’adreça museugasfgnf@gasnatural.com. Un cop s’hagi iniciat l’espectacle, previst a les 18h, no es permetrà l’entrada.

Al Galliner, que enguany celebra els seus 10 anys de vida, ha realitzat aquesta activitat tots els dimecres d’agost. La setmana vinent, quan se celebra la Festa Major de Sabadell, seran els encarregats de realitzar el pregó inaugural.

Switch to mobile version