Autor Política
19 Agost 2014 a 16:00

S’assigna a l’empresa Gustauria el servei d’Àpats a Domicili

Per un import al voltant de 160.000 euros i un termini d’un any

Marta Farres,  regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament

Marta Farres, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sabadell, mitjançant la darrera Junta de Govern del mes de juliol, va adjudicar a l’empresa Gustauria SCCL el contracte administratiu del servei d’Àpats a Domicili. El contracte, amb un import que ronda els 160.000 euros i un termini de realització d’un any, (31 de juliol del 2015), s’ha concedit a una empresa d’inserció social de persones amb discapacitat.

Pel que fa a l’empresa, facilitarà un àpat equilibrat a aquelles persones grans que no puguin cuinar o que tinguin dificultats per desplaçar-se a un menjador públic. El preu del menú serà de 6,9€ i es pagarà en base dels ingressos econòmics. A hores d’ara, hi ha 75 persones que reben aquest servei i la majoria tenen la subvenció de l’Ajuntament que cobreix més del 50% del cost del servei.

La contractació d’aquest servei se sumarà a una llista de programes que forma part de l’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Sabadell, com per exemple serveis  de  teleassistència, ajudes tècniques o transport adaptat. Actualment, hi ha 5.500 persones grans a Sabadell que reben algun servei d’atenció, fet que suposa el 15% dels majors de 65 anys. La proporció dels que disposen d’algun servei arriba al 41,3% entre els majors de 85 anys.

Segons la tinent d’alcalde de Serveis Socials de l’Ajuntament Marta Farrés, “per a nosaltres és important garantir la continuïtat d’aquests serveis, en tant que faciliten que les persones grans de la ciutat puguin continuar vivint a casa seva amb qualitat de vida. Són recursos que afavoreixen que aquelles persones que precisen d’un suport i no volen deixar la seva llar ni el seu entorn, puguin continuar on desitgen ser, amb tota la dignitat que tots els ciutadans i ciutadanes mereixem”.

 

 

 

Switch to mobile version