Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
15 Agost 2014 a 09:00

Sabadell a Pere Sant i Alentà

Foto: Joan Murcia

Foto: Joan Murcia

Monument dedicat al sabadellenc Pere Sant i Alentà un ciclista català professional entre 1950 i1953, any que va morir degut a un accident amb motocicleta. Durant la seva curta carrera esportiva aconseguí algunes victòries, destacant el campionat d’Espanya en Pista americana (1953), vencedor de dues etapes de la Volta a Catalunya de 1952, i una 5à posició final a l’edició del 51. També va quedar segon a la Volta a Astúries del 1953.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

 

Switch to mobile version