Autor Opinió
14 Agost 2014 a 17:30

Rull mentider?

Imatge cedida per Josep Portero

Imatge cedida per Josep Portero

Aquesta frase en forma d’afirmació la vam poder llegir els i les terrassenques ja fa temps a una paret del carrer de La Creu Gran. Sembla ser que a conseqüència d’un problema que va tenir el amb el col3ctiu okupa que havien envaït una propietat del Sr. Rull en aquest mateix carrer. No se qui tenia la raó, però va transcendir que va pactar amb aquest col•lectiu i després no es van posar d’acord. Ara el Sr. Rull ens assegura que hi haurà consulta “si o si”, que no vol dir “si – si”, ens ho assegura encara que el PP impugni la llei de consultes al TC. Encara que alguns membres del govern de CIU, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega (UDC), plantegés ahir posposar la consulta si el TC la recorre, i que el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol (UDC), i el conseller de Territori, Santi Vila (CDC), hagin manifestat que no són partidaris de treure les urnes el 9-N si s’impugna. El Sr. Rull continua assegurant que la consulta es farà, i si insisteix, podem pensar dues coses, una que el Sr. Rull no s’entera de la pel•lícula, per tant no té credibilitat o l’altra es que malgrat saber que no es farà, ens diu que sí. Sense importar-li la frustració que això pot crear en la societat catalana i el descrèdit que patirà Catalunya. No sé quina de les dues es pitjor, a mi no m’agrada ninguna i si fos la segona, aleshores em replantejaria la solució a la pregunta de l’enunciat.

Josep Portero

Militant del PSC de Terrassa

Switch to mobile version