Autor Cultura
29 Agost 2014 a 11:00

Ripollet inaugurarà dissabte la biblioteca rehabilitada

La Diputació ha finançat les reformes

Imaatge cedida per la Diputació de Barcelona

Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

La biblioteca pública de Ripollet es reobrirà al públic el proper dissabte, 30 d’agost. La inauguració, que anirà acompanyada d’una jornada de portes obertes, començarà a les 10 del matí i s’allargarà dues hores. La Diputació de Barcelona ha finançat els 302.500 euros que han costat les obres de rehabilitació i el seu president, Salvador Esteve, assistirà a l’acte.

Els treballs han reorganitzat l’espai i l’han adaptat a les necessitats actuals. Els 1.130 metres quadrats útils de l’equipament han patit una reforma integral i també s’ha aprofitat per canviar el paviment de tot l’edifici. La reforma ha permès incorporar a la biblioteca el servei d’autopréstec i retorn de documents automatitzats.

La Biblioteca de Ripollet, inaugurada el 1997 i situada on hi havia l’antic Molí d’en Ginestar, ofereix un fons d’uns 54.000 documents, entre els quals hi ha uns 47.000 llibres i 6.800 documents, i està oberta al públic 35 hores a la setmana. L’equipament compta amb quatre espais d’interès: el d’aprenentatge d’idiomes, el d’arts escèniques, un per a dones i un racó de mares i pares.

Switch to mobile version