Autor Atletisme
8 Agost 2014 a 17:45

Rebeca Cortés, subcampiona d’Europa de llançament de javelina cadet

La prova va ser molt ajustada

Rebeca Cortés

Rebeca Cortés // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze

L’atleta de Sant Quirze del Vallès, Rebeca Cortés, és la nova subcampiona de Catalunya de llançament de javelina en la categoria cadet. El passat 22 de juny, l’a santquirzenca es va classificar en segon lloc en el Campionat de Catalunya d’Atletisme, que va tenir lloc a Lloret de Mar, amb un millor llançament de 28,14 metres.

Cortés competeix amb la selecció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, i va assolir aquesta segona posició en una prova molt disputada: la primera classificada va fer una marca de 28,81m, i la tercera, de 28,12m, quedant, així, a només 2 centímetres de Rebeca Cortés.

L’Ajuntament de Sant Quirze ha fet arribar les seves felicitacions a la jove atleta, que se suma a les moltes alegries que l’esport local està donant en els darrers temps en diverses disciplines com el patinatge artístic, l’handbol o l’atletisme.

Switch to mobile version