Autor Cultura
25 Agost 2014 a 13:00

MeM Fotografia prepara quatre nous cursos

És una secció de Matadepera ens Mou

Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

MeM Fotografia organitzarà quatre cursos de fotografia entre els mesos de setembre i octubre. Vist l’èxit dels dos tallers impartits fins ara, d’iniciació a les càmeres reflex i compactes, la secció fotogràfica de Matadepera ens Mou ha decidit repetir-los al setembre i iniciar-ne dos de nous de cara a l’octubre.

Els dos cursos d’introducció al món de les càmeres reflex i compactes, impartits per la fotoperiodista Sònia Giménez, es tornaran a repetir al tornar de les vacances i estaran oberts a tots els públics. A l’octubre, es posaran en marxa dues propostes formatives noves: una de postproducció digital per aprendre a manejar el retoc fotogràfic, que dirigirà el col·laborador de El País Nacho Adeva, i una de realització de paisatges a la tardor que també anirà a càrrec de Sònia Giménez.

MeM Fotografia va néixer el setembre de l’any passat com una secció de l’entitat Matadepera ens Mou, que promou l’activitat a la vila. L’agrupació es va crear amb la intenció d’agrupar els aficionats a la fotografia del poble. Al llarg del curs anterior ja es van realitzar alguns cursos, entre els quals hi havia el de blanc i negre. Les millors fotografies preses pels participants a aquest taller s’exposaran ara al Bar del Casal.

 

Switch to mobile version