Autor Atletisme
26 Agost 2014 a 16:00

Matadepera supera els 500 inscrits a la Cursa Popular

Se celebra en el marc de la Festa Major

Imatge del web de l'Ajuntament

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

La Cursa Popular de la Festa Major de Matadepera ja ha superat els 500 participants. Segons l’Ajuntament, avui al migdia s’ha assolit la xifra del mig miler de corredors quan encara falta un dia per tancar el període d’inscripció, que es mantindrà operatiu fins demà a les set del vespre. La cursa se celebrarà el dissabte, dia 30 d’agost, a les set de la tarda.

L’Associació Mitja Marató de Terrassa i la Regidoria d’Esports de Matadepera, els organitzadors de la prova, recomanen als interessats en participar a la cursa que no s’esperin a última hora per inscriure’s. Demà a les set de la tarda s’acabarà el temps per a les inscripcions, que es poden fer presencialment -a les piscines del poble- o per internet –a la pàgina web– i tenen un preu de 3 euros. A partir de llavors, encara es permetrà a qui ho vulgui inscriure’s a la prova fins el dia 29, però els qui ho facin en aquest termini quedaran fora de la competició, de manera que no seran dins del registre de temps oficials ni optaran a cap premi.

Els dorsals es podran recollir el divendres 29 durant tot el dia al porxo del gimnàs de les piscines i també el mateix dissabte al recinte del pavelló (just abans que comenci la cursa, de les 16.30 a les 18.30h). A les set en punt començarà la Cursa Popular de Matadepera, que controlarà els temps dels participants amb un sistema de xips inèdit a la competició.

Switch to mobile version