Autor Cultura
19 Agost 2014 a 11:00

La Festa Major de Sant Quirze del Vallès al mòbil

La programació està disponible en l’aplicació gratuïta SQV

sqv

Foto: web de l’Ajuntament de Sant Quirze

Els usuaris de l’aplicació mòbil SQV podran accedir en primícia durant els pròxims dies al programa de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès d’enguany. L’Ajuntament ha volgut decantar-se per les innovacions dels smartphone, per tal de donar resposta a la realitat de comunicació actual, com va fer entre altres el municipi de Rubí.

Aquesta aplicació, operativa des del passat mes d’abril, ofereix als ciutadans notícies locals, l’agenda de la ciutat, i l’accés a les diferents xarxes socials de la ciutat. Així mateix, dona informació aprofitable de serveis, comerços i empreses, i entre altres coses, permet rebre avisos en cas d’emergència.

El programa de la Festa Major permet veure la informació dels actes de forma ordenada, així com la seva recerca específica tant en àmbits esportius, musicals, culturals o familiars.

Per tal d’accedir a la programació de la Festa, podeu descarregar-vos l’aplicació gratuïtament al vostre mòbil o tauleta tant pels telèfons Iphone com per telèfons Android.

Switch to mobile version