Autor Natació
21 Agost 2014 a 15:30

Judit Ignacio es classifica per a la semifinal dels 100 metres papallona a l’Europeu de Berlín

Marc Sánchez, fora de la final dels 800m lliures

Judit Ignacio // Imatge del twitter de @juditignacio

Judit Ignacio // Imatge del twitter de @juditignacio

La nedadora del CN SabadellJudit Ignacio, s’ha classificat aquest matí per a la semifinal dels 100m papallona al XXXII Campionat Europeu de Natació de Berlín, amb un temps de 59.36. Ignacio s’ha guanyat, amb una quinzena posició, el passi a la semifinal de la tarda, que es disputarà a les 18.30h.

La sort no ha acompanyat a Marc Sánchez, l’altre nedador del CN Sabadell, que ha disputat els 800m lliures, quedant sisè a la seva sèrie amb un temps de 7.58.66. Aquesta marca no li ha valgut per entrar a la final de la tarda, que serà demà a les 6 de la tarda. Sánchez ja havia disputat la prova de 1500 metres lliures, acabant en una catorzena posició, i és que arrossega alguns problemes físics que encara no ha acabat de solucionar.

Switch to mobile version