Autor Natació
19 Agost 2014 a 10:00

Inici discret dels nedadors del CN Sabadell a l’Europeu de Berlín

Avui disputaran proves més aptes per a ells

Imatge del web del CN Sabadell

Imatge del web del CN Sabadell

Ahir va començar la natació al  XXIII Campionat Europeu de Natació, que té lloc a Berlín des del passat dia 13 i fins el 24 d’agost.

Els nedadors del CN Sabadell van debutar amb marques discretes: en la prova dels 400m lliures, Miguel Duran ha estat divuitè, amb un temps de 3:51.57, i Marc Sánchez, vint-i-novè, amb 3:53.71. Per la seva banda, Marc Vivas va quedar-se a només un segon de la final dels 200m lliures, ja que va iniciar la cursa amb un gran primer parcial però després no va poder aguantar el ritme.

Avui, Marc Sánchez nedarà els 1500m lliures, una prova que resulta més apta per a les seves condicions, mentre que Miguel Duran potser disputarà la prova dels 200m lliures i Marc Vivas nedarà els 800m lliures, la seva prova per excel·lència.

Dijous serà el torn de Judit Ignacio, que disputarà la prova dels 100m papallona.

Switch to mobile version