Autor Cinema, teatre i televisió
15 Agost 2014 a 16:00

Guardianes de la galaxia

Guardianes de la galaxia

Guardianes de la galaxia

Arriba als cinemes Guardianes de la galaxia, la nova pel·lícula de Marvel. Aquesta vegada l’objectiu serà, ni més ni menys, que salvar el destí de la galàxia. També s’estrena a les pantalles espanyoles l’esperada Los mercenarios 3, un thriller d’aventures protagonitzada per les velles glòries del cinema d’acció americà. Completa la cartellera l’aposta infantil de la setmana: Khumba, una zebra que ratllada només fins a la meitat del seu cos, que emprendrà un viatge per trobar el pou del que totes les zebres van obtenir les seves ratlles.

____________________________________________________________________________________________

GUARDIANES DE LA GALAXIA (GUARDIANS OF THE GALAXY)

CIÈNCIA FICCIÓ. Dirigida per: James Gunn. Repartiment: Benicio del Toro, David Bautista, Glenn Close, John C. Reilly, Lee Pace i Zoe Saldana.

L’aventurer Peter Quill és objecte d’un caça recompenses després de robar una misteriosa esfera cobejada per Ronan, un ésser malvat que amb la seva ambició fa perillar tot l’univers. Per tal de poder fugir d’aquest, Quill es veu obligat a pactar una complicada treva amb un grup d’inadaptats format per un ós rentador armat amb un rifle, un humanoide amb forma d’arbre, la letal i enigmàtica Gamora, i el venjatiu Drax the Destroyer. Però quan Quill descobreix el veritable poder de l’esfera, es veurà empès a fer tot el possible per derrotar els seus rivals en un intent desesperat de salvar la galàxia.

____________________________________________________________________________________________

LOS MERCENARIOS 3 (THE EXPENDABLES 3)

ACCIÓ I AVENTURES. Dirigida per: Patrick Hughes. Repartiment: Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Jason Statham, Jet Li, Mel Gibson i Sylvester Stallone.

En aquesta ocasió Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham), i la resta de l’quip s’enfronten a Conrad Stonebanks (Mel Gibson), el fundador dels Mercenaris abans que es convertís en un traficant d’armes a qui Barney pensava haver assassinat. Stonebanks només pretén eliminar els Mercenaris, però Barney en canvi, creu que el millor és renovar la sang de l’equip per lluitar contra la vella generació. Així reuneix un grup format per homes més joves, més ràpids i amb més coneixements tècnics. La missió que enfronta la vella escola amb la nova es converteix en la batalla més personal que mai han hagut de lliurar els Mercenaris.

____________________________________________________________________________________________

BELLE (BELLE)

DRAMA. Dirigida per: Amma Asante. Repartiment: Emily Watson, Gugu Mbatha-raw, Matthew Goode.

Basada en la història real de Dido Elizabeth Belle (Gugu Mbatha-raw), filla il·legítima d’un almirall de la Royal Navy, repassa l’època de l’abolició de l’esclavitat a l’Angleterra del s.XVIIII. Criada pel seu tiet avi Lord Mansfield (Tom Wilkinson) i la seva dona Lady Mansfield (Emily Watson), el llinatge del que procedeix Belle li ofereix certs privilegis, malgrat el color de la seva pell li impedeixi participar plenament de les tradicions del seu estatus social. A més, Belle, que dubta sobre si trobarà l’amor, s’enamora d’un jove idealista fill d’un pastor, entossudit en el canvi. Junts intentaran canviar el paper de Lord Mansfield, President de la Cort Suprema per abolir completament l’esclavitud a Angleterra.

____________________________________________________________________________________________

KHUMBA (KHUMBA)

ANIMACIÓ D’AVENTURES. Dirigida per: Anthony Silverston.

El fet d’estar ratllat només fins a la meitat del seu cos fa que tots culpin a Khumba de la falta de pluges. Degut a aquesta pressió, la jove zebra decideix embarcar-se en una gran missió per tal d’aconseguir totes les ratlles que li manquen. En aquesta recerca del llegendari pou d’aigua del que totes les zebres van obtenir les seves valuoses línies, Khumba coneix a un munt de personatges molt extravagants, dels quals es farà amic de seguida. Però abans de tornar a casa, Khumba s’haurà d’enfrontar al guepard Phango, que controla tots els pous. Al llarg d’aquest viatge Khumba comença a aprendre que la diversitat és essencial per a la supervivència, i que la diferencia fa que un pugui ser la força del ramat.

____________________________________________________________________________________________

#CHEF (CHEF)

COEMDIA. Dirigida per: Jon Favreau. Repartiment: Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, i Emjay Anthony.

La pel·lícula produïda, dirigida i protagonitzada per Jon Favreau explica la història del chef Carl Casper (Jon Favreau) quan deixa sobtadament la seva feina en un famós restaurant de Los Ángeles després d’enfrontar-se amb l’amo controlador (Dustin Hoffman), i negar-se a renunciar a la seva identitat creativa.

Switch to mobile version