Autor Waterpolo
30 Agost 2014 a 10:30

Europeu Juvenil de waterpolo masculí: Espanya perd contra Grècia (8-6)

Avui lluitaran per la setena plaça

waterpolo_recurs650

Els nois vénen de quedar subcampions al Mundial Juvenil // Imatge d’arxiu

Grècia 8-6 Espanya

Parcials: 4-5 (3-2 i 1-3), 4-1 (3-0 i 1-1)

Grècia: Zerdevas, Vopeliadis, Xapetanakis, Mazmanipis (3), Drekas, Tsachilidas, Kalogerakos, Mayrotas, Chatzigoula (2), Liapakis (2), Alvertis (1), Potamianos y Sarris.
Entrenador: I. Frakos

Espanya: Miki Linares, Sergi Cabanas, Bruno Navajas, Marc Corbalán, Xavi Serra, Jorge Ramos, Miquel Gasulla, Albert Merino, Roger Tahull (2), Borja Fenoy (1), Guillem Garcia (1), Alejandro Bustos (2) y Alfonso López-Sáez.
Entrenador: Emilio Bautista

Ahir al migdia, la selecció masculina juvenil de waterpolo va disputar el partit corresponent a la semifinal per la cinquena plaça del Campionat Europeu Júnior de Tiblisi. Els nois van perdre el partit contra Grècia, i és per això que avui disputaran un partit, a les 11h (hora d’Espanya), davant d’Holanda. El nedador del CN SabadellBorja Fenoy, va anotar ahir un dels gols del conjunt espanyol.

La selecció espanyola júnior ha disputat dos campionats importants aquest estiu, el Mundial Juvenil de Waterpolo que es va celebrar a Istanbul, del qual es van proclamar subcampions el dia 10, i pocs dies després, l’Europeu.

Switch to mobile version