Autor Notícies
31 Agost 2014 a 15:30

Europeu Juvenil de waterpolo: Espanya, setena

Borja Fenoy va contribuir a la victòria amb un gol

waterpolo_recurs650

Espanya 8-7 Holanda

Parcials: 5-2 (3-1 i 2-1), 2-4 (1-2 i 1-2)

Espanya: Miki Linares, Sergi Cabanas, Bruno Navajas, Marc Corbalán, Xavi Serra, Jorge Ramos, Miquel Gasulla (3), Albert Merino, Roger Tahull (2), Borja Fenoy (1), Guillem Garcia, Alejandro Bustos (1) y Alfonso López-Sáez.
Entrenador: Emilio Bautista

Holanda: Van Rossum, Veenhuis, De Voogt, Groenendijk (1), Janssen, Haasnoot (1), Nispeling, Wester Woodt (1), Hoepelman (2), Muller, Van Isperen (1) y De Kopf.
Entrenador: I. Spijker

Àrbitres: Szecky y Rakovic

La selecció espanyola Júnior de waterpolo masculí va guanyar ahir Holanda per 8 gols a 7. Amb aquest partit, que deixa als jugadors espanyols en la setena plaça de l’Europeu de Tiblisi, Espanya tanca la seva participació en la competició, la qual ha disputat un jugador del CN Sabadell, Borja Fenoy, que ahir va marcar un dels 8 gols del conjunt nacional.

Switch to mobile version