Autor Societat
8 Agost 2014 a 15:00

Es busquen col•laboradors per la cursa i la patinada popular de Castellar del Vallès

Els interessats hauran de contactar amb la Regidoria d’Esports

Imatge del web de l'Ajuntament de Castellar del Vallès

Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

L’organització de la Festa Major de Castellar del Vallès ha fet una crida a la ciutadania per buscar voluntaris per col·laborar en l’organització de la cursa i la patinada popular.

Aquest esdeveniment serà el dia 13 de setembre. La cursa començarà a les 17.30 h i la patinada a les 18.00 h. La feina d’aquestes persones serà la d’ocupar els diferents espais del circuit urbà per on passen les proves amb l’objectiu de garantir la seguretat dels participants.

Tots els interessats poden adreçar-se a la Regidoria d’Esports a partir de l’1 de setembre fins al 10 del mateix mes. Cal subratllar que la Regidoria informarà als voluntaris inscrits en l’organització d’ambdues proves mitjançant una reunió el mateix dia que s’acaba el termini d’inscripció.

Switch to mobile version