Autor Societat
12 Agost 2014 a 16:00

Endesa renova el telecontrol de la subestació de Monistrol

Millora el servei a 8.000 clients de tres comarques

endesa

La companyia Endesa ha renovat recentment la subestació de Monistrol de Montserrat. Aquest dispositiu permet incrementar la connexió amb la seu central i controlar la instal·lació a distància i ara busca millorar l’adaptació al model de xarxes intel·ligents. Actualment subministra a més de 8.000 clients els quals es troben repartits entre els municipis de Monistrol de Montserrat, Castellbell i el VilarSant Vicenç de Castellet i Marganell, a la comarca del BagesRellinars i Vacarisses, al Vallès Occidental,  i el Bruc, a l’Anoia.

La renovació ha consistit a instal·lar un nou sistema de telecomandament, que mitjançant un equip d’actuació remot permet accionar a distància els dispositius de maniobra des del Centre de Control a Barcelona, fet que permetrà entre altes coses evitar de desplaçar equips en cas d’incidències i agilitzar el temps d’interrupció. L’actuació ha suposat una inversió de la companyia de 33.000 euros.

Switch to mobile version