Autor Cultura
23 Agost 2014 a 14:00

El retorn de Mar i Cel

Al setembre al Teatre Victòria

El nou càsting del musical “Mar i Cel” // Foto: David Ruano

El nou càsting del musical “Mar i Cel” // Foto: David Ruano

La celebració dels 40 anys de la companyia Dagoll Dagom culminarà amb la recuperació del musical “Mar i Cel” aquest setembre.

Aquesta represa, que ja va presentar el nou càsting a la festa d’aniversari de la companyia el passat mes de juliol, compta amb Roger Barruezo i Ana San Martín com a Blanca i Saïd, i el veterà Pep Cruz, en aquesta ocasió en el paper de Joanot. La resta de la companyia la conformen Xavi Lite, Júlia Jové, Xavi Fernández, Toni Viñals, Mireia Dolç, Rubén Yuste, Elena Tarrats, Víctor Arbelo, Xavi Navarro, Marc Vilavella, Lucía Torres, Dídac Flores, Clara Moraleda, Paula Vives, Raúl Grau, Enrique Navarro, Luís Moya i Dimas Bozzo.

Els assajos es van iniciar el passat 4 d’agost i la data d’estrena s’ha confirmat pel proper 25 de setembre al Teatre Victòria de Barcelona. Aquest cop, el muntatge disposarà de nous efectes i una tecnologia audiovisual renovada que faran del clàssic contemporani i de referència del teatre català, com és “Mar i Cel”, una versió espectacular.

A principis de setembre però, per anar escalfant motors de cara a l’estrena, està prevista una acció sorpresa al Centre Comercial Arenas de Barcelona que implicarà a tot el repartiment.

Switch to mobile version