Autor Futbol
1 Agost 2014 a 16:00

El Real Murcia rival del CE Sabadell a la Copa del Rei

Betis i FC Barcelona B els primers rivals en Lliga

CE Sabadell vs Hércules CF

Els jugadors del CE Sabadell celebren un gol // Imatge del web del CE Sabadellbadell

El Real Murcia serà el rival del CE Sabadell en la competició de Copa del Rei. Així ho va deparar el sorteig de la Copa del rei que va tenir lloc ahir al migdia a la seu de la Federació Espanyola de Futbol.

El conjunt arlequinat jugarà a domicili dels murcians en segona ronda de la competició el dia 10 de setembre, ja que els conjunts de la divisió de plata estan exempts de jugar la primera ronda.

Pel que fa a la competició de Lliga, els sabadellencs jugaran el primer partit el 24 d’agost a les 19h contra el Betis i el 30 d’agost a les 19h també contra el FC Barcelona B. Dos difícils partits atenent que un és un recent descendit i l’altre és el tercer classificat de l’any passat.

Switch to mobile version