Autor Societat
12 Agost 2014 a 14:00

El Parc Natural de Sant Llorenç recupera la Font Neda

Està situada al costat de la Castellassa del Dalmau

La font recuperada // Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera

La font recuperada // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

La Diputació de Barcelona i l’Obra Social LaCaixa han signat un conveni amb el qual tornen a donar aire a un punt d’interès com la Font Neda, un espai situat al costat de la Castellassa del Dalmau i que dóna a la canal de Santa Agnès.

Mitjançant els treballs de les empreses Naturalea Conservació i L’Heura s’ha pogut alliberar la vegetació del camí per tal de facilitar l’accés des de la Bassota del Dalmau. Així mateix, s’ha millorat en l’eliminació d’aigua acumulada, s’ha recuperat part del punt d’aigua i s’ha adequat i netejat la font.

Amb tots aquests treballs els excursionistes que passin pel Parc Natural de Sant Llorenç ja podran gaudir d’aquesta font tan biodiversa.

Switch to mobile version