Autor Futbol
31 Agost 2014 a 11:30

El CE Sabadell perd davant del Barça B (3-1)

El CE Sabadell pateix un arbitratge dubtós

Una acció del partit // Imatge cedida pel CE Sabadell

Una acció del partit // Imatge cedida pel CE Sabadell

FC Barcelona B 3 – 1 CE Sabadell
FC Barcelona B: Ortolá, Grimaldo, Patric, Edgar Ié, Samper, Adama, Dongou, Joan Román (Bicho, 63′), Diagne, Lucas (Cámara, 46′) i Halilovic (Gumbau, 74′).
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Crespí, Víctor (Aridai, 81′), Javi Hervás, Eguaras, Sotan, Collantes, Gato (Carlos, 15′) i Tamudo (Riau, 54′).
Gols: 0-1 (9′): Kiko Olivas. 1-1 (33′): Joan Román. 2-1 (77′): Dongou. 3-1 (89′): Dongou.
Àrbitre: Sureda Cuenca, comitè balear. Ha expulsat Kiko Olivas (11′) i l’entrenador Miquel Olmo. Grogues a Crespí (32′), Nauzet (33′), Diagne (50′), Edgar Ié (55′)
El CE Sabadell va patir ahir la segona derrota a la categoria de plata, al Miniestadi del FC Barcelona B. En el primer temps van avançar-se en el marcador, amb un gol de Kiko Olivas, mentre que els blaugranes tenien dificultats per acostar-se a porteria, ahir defensada per Nauzet. Després del primer gol, l’àrbitre ha assenyalat penal per una acció sobre Dongou, i va expulsar Kiko Olivas malgrat que la infracció la va cometre Crespí. Els blaugranes van fallar el penal.
L’entrenador arlequinat va substituir Gato per Carlos per tal de reestructurar la defensa. El Sabadell continuava lluitant, amb l’ajuda dels aficionats presents al camp, i amb molt bones intervencions de Nauzet; però novament l’àrbitre va fer decantar el matx assenyalant un penal a favor del Barça, que en aquesta ocasió no ha fallat Joan Román. En canvi, a pocs minuts pel descans, l’àrbitre no va veure un penal clar sobre Raúl Tamudo, i el marcador quedava igualat després dels primers 45 minuts.
En la represa, el CE Sabadell va aguantar en defensa davant d’un Barça B que sortia endollat per aconseguir la victòria, i fins i tot van generar ocasions de perill a la porteria d’Ortolà, en accions d’estratègia, un u contra u de Collantes que no ha pogut transformar. Semblava que el partit s’acabaria amb l’empat a 1, però el col·legiat no ha vist cap infracció en una jugada en què el porter blaugrana va caure a sobre de Carlos. Els blaugranes han aprofitat una de les seves poques arribades per capgirar el marcador, amb un gol de Dongou procedent d’una passada de la mort de Patric, i un nou gol de Dongou abans del final per ampliar les distàncies del derbi català.
Switch to mobile version