Autor Futbol
8 Agost 2014 a 16:30

El CE Sabadell estrenarà equipació aquest dissabte davant el Vila-real B

D’altra banda  el club i Eurotex Japan rescindeixen el contracte

Dissabte es coneixerà la nova equipació del CE Sabadell // Imatge del web del CE Sabadell

Dissabte es coneixerà la nova equipació del CE Sabadell // Imatge del web del CE Sabadell

El CE Sabadell estrenarà aquest dissabte, 9 d’agost, la nova equipació de Kelme en el partit que jugarà contra el Vila-real CF B a l’estadi de la Nova Creu Alta, i serà la primera ocasió en què els aficionats arlequinats podran veure la nova primera equipació per a la propera temporada 2014-2015. Abans del partit, per a tots aquells aficionats que no puguin assistir al partit, es penjarà una galeria fotogràfica a la web, per tal de poder veure com serà la nova indumentària del Centre d’Esports Sabadell.

Les samarretes, per ara, encara no es posaran a la venda, però el club informarà de seguida que es puguin adquirir a través de la seva web i les xarxes socials, Twitter i Facebook.

Es rescindeix el contracte entre el CE Sabadell i Eurotex Japan
El CE Sabadell ha fet public un comunicat sobre la rescissió del contracte entre el CE Sabadell i Eurotex Japan:

El Centre d’Esports Sabadell i la firma d’inversions Eurotex Japan han decidit de forma conjunta rescindir el contracte que els unia per a la present temporada.

La rescissió del mateix ha sigut motivat perquè Eurotex Japan no ha complert algun dels acords establerts per a aquest curs amb el CE Sabadell.
De totes maneres, tant el CE Sabadell com Eurotex Japan s’han emplaçat a seguir parlant en un futur i mantenir la possibilitat d’un nou acord en un àmbit més positiu.
El Club seguirà treballant per aconseguir el propòsit de tenir un sponsor per a la samarreta del primer equip.
Switch to mobile version