Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
10 Agost 2014 a 08:30

El bosc

El bosc

El bosc // Foto: Sergi Colomer

El principal bosc que es desenvolupa al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt és l’alzinar i també les pinedes, encara que hi ha importants rouredes.  Les pinedes, en la seva major part, són fruit de la transformació humana del bosc primitiu i en moltes àrees apareixen barrejats amb alzines.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version