Autor Ensenyament
8 Agost 2014 a 14:00

El barri de Can Llong de Sabadell tindrà oferta pública d’Educació Secundària

Ramon Burgués ha visitat avui les obres

Ramon Burgués ha visitat les obres

Ramon Burgués ha visitat les obres // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Durant aquest estiu, s’estan duent a terme els treballs per fer possible la creació d’aularis d’Educació Secundària al barri de Can Llong de Sabadell. Els treballs són a càrrec de la Generalitat de Catalunya, i es realitzen en un solar que es troba al costat de l’Escola Can Llong, i consistiran en uns mòduls que permetran que els alumnes residents a la zona puguin continuar la seva escolarització al barri més enllà de l’educació primària.

Avui, 8 d’agost, el tienent d’alcalde i regidor d’Educació, que durant aquesta setmana també és alcalde accidental, Ramon Burgués, ha visitat aquestes obres. La decisió d’engegar l’oferta pública d’Educació Secundària a Can Llong la va prendre fa uns mesos el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a proposta de la Taula de Planificació Educativa, formada per l’Ajuntament de Sabadell i l’administració autonòmica. Així és com es dóna resposta a una necessitat d’aquesta zona de la ciutat, i a les demandes de les famílies d’aquest sector. En aquest sentit, Ramon Burgués ha comentat que “la Generalitat està complint amb els acords assolits” i que “estem convençuts que els alumnes podran començar el curs al nou equipament, donant així resposta a la proposta municipal i a les reivindicacions dels veïns i veïnes del barri”.

L’oferta educativa de primària s’ha anat ampliant en els últims anys, arrel del creixement demogràfic que ha experimentat la zona de Can Llong, fins arribar a les tres escoles actuals: Can Llong, Mas Boadella i Virolet, i amb les obres que s’estan duent a terme, arribarà l’oferta d’ESO al barri, amb dues línies que s’ubicaran, per ara, en els mòduls prefabricats que s’estan construint al costat de l’Escola Can Llong.

Switch to mobile version