Autor Societat
5 Agost 2014 a 17:29

Disparen 6 trets a un taxista de Barberà del Vallès

Es troba a l’UCI i la seva vida no corre perill

Parc Taulí // Foto: Sergi Colomer

Parc Taulí // Foto: Sergi Colomer

Ahir, cap a les 11 de la nit, mentre un taxista circulava pel carrer Pintor Fortuny de Barberà del Vallès, es va trobar amb un altre cotxe que li barrava el pas, i del qual en va sortir un home que es va acostar a la seva finestreta i li va disparar fins a 6 trets, des de poca distància. L’atacant, que, segons algun testimoni, anava acompanyat d’algú altre dins el cotxe, va fugir a tota velocitat.

El taxista, d’uns 30 anys i veí de Barberà del Vallès, va aconseguir arribar conduint fins la comissaria de la Policia Local, a uns 200 metres dels fets, entrant fins i tot en un carrer en contra direcció, deguda la urgència, i va colpejar els vidres demanant ajuda. Les bales li van provocar ferides al pit i al braç.

L’home va ser traslladat immediatament a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on ha estat operat aquesta matinada per tal d’extreure-li totes les bales, i on actualment es troba sedat a la Unitat de Cures Intensives. Segons els pronòstics mèdics, la seva vida no corre perill; a més, es troba custodiat pels mossos, que hauran de prendre-li declaració un cop es recuperi, per protegir-lo davant de qualsevol altra agressió.

La Policia Científica està actualment buscant traces, empremptes, les beines de les bales i qualsevol altre detall que pugui servir per intentar identificar l’arma amb la qual van disparar al taxista. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana també es troba a la recerca d’informació que pugui ajudar a esclarir alguns interrogants, per exemple, si la víctima i l’agressor es coneixien.

Switch to mobile version