Autor Societat
24 Agost 2014 a 09:30

Desactivada l’alerta del pla INUNCAT

91 trucades al 112 des del Vallès Occidental

protecció civil

Imatge del web de Protecció Civil

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat de Catalunya va desactivar ahir al matí el pla INUNCAT, donat que el Servei Meteorològic de Catalunya va donar per finalitzat l’avís de situació de risc per pluja. Les incidències importants que van provocat les pluges estaven solucionades, i les pluges es van anar desplaçant cap al mar.

El 112 va rebre un total de 792 trucades, la majoria d’elles des del Vallès Occidental (91). Entre les 21h i les 22h, el telèfon d’emergències 112 va rebre la major part de les trucades, que van resoldre en un 54% dels casos els Bombers, en un 23,8% els Mossos d’Esquadra i en un 20,2%, la Policia Local. Entre les 20h de divendres i les 8h de dissabte, els Bombers van rebre 190 avisos en total.

Al llarg de tota la nit hi va haver inundacions a Tarragona, que van obligar a efectuar talls de trànsit, un cotxe arrossegat per la crescuda del cabal de la riera de la Bisbal al Vendrell, incidències a la Renfe (línies R4 i R12), i diverses incidències en el subministrament elèctric a Deltebre i Tarragona. Alguns municipis van mantenir els plans d’alerta o prealerta per inundacions.

A Sabadell van caure 37 litres per m2.

Switch to mobile version