Autor Economia
15 Agost 2014 a 14:00

Creixen un 50% els clients de fons i societats d’inversió del Banc Sabadell

El patrimoni aportat s’incrementa un 41’4%

Imatge: Banc Sabadell

Imatge: Banc Sabadell

El Banc Sabadell ja té més de 400.000 clients que confien en els seus fons i societats d’inversió. L’entitat catalana ha vist créixer la seva cartera de partícips un 50% respecte fa un any, una xifra que supera en gairebé 35 punts la mitjana del sector, situada al 15’2% d’increment. A més, el patrimoni aportat pels clients ha augmentat un 41’4%, de manera que no només té més partícips, sinó també un saldo superior que ja arriba als 13.700 milions d’euros.

Segons fonts de l’entitat vallesana, l’increment de clients es deu, fonamentalment, a quatre factors conjunturals: els tipus d’interès sota mínims decretats pel Banc Central Europeu; el canvi de perspectiva dels inversors, que veuen una millora en el desenvolupament de l’economia; la millora de la confiança; i l’increment de les expectatives de la rendibilitat.

Entre els diversos tipus de productes que ofereix el Banc Sabadell en la categoria de fons i societats d’inversió, els que més han crescut són els mixtos i els de renda variable. Respecte a l’exercici anterior, els primers han augmentat en un imponent 201%, mentre que els segons ho han fet en un 147%. Els fons de renda fixa, amb un augment del 48%, i els garantits, amb una pujada del 35’1%, també han mostrat una evolució a l’alça.

Switch to mobile version